Dubbel genieten van wat Hellendoorn te bieden heeft!

Avonturenpark Hellendoorn is de locatiepartner van de Eurol Hellendoorn Rally. De twee merken hebben dit jaar de krachten gebundeld.
Het Avonturenpark Hellendoorn is een avontuurlijk gezinsuitje en is een zeer gewaardeerde bestemming voor jong en oud. De sfeer is gemoedelijk, afstanden tussen attracties zijn klein, er zijn geen lange wachtrijen en er is superveel te beleven! Zo zijn er meer dan 30 attracties en shows. Voor iedere leeftijd een dag vol avontuur.

Als ludieke actie biedt het Avonturenpark Hellendoorn nu voordelig toegang  tot het park inclusief smulpakket (frites met fritessaus, snack, pakje drinken) en het DOEboekje.

Bestel tickets voor het serviceterrein van de Eurol Hellendoorn Rally en ontvang een kortingscode voor het Avonturenpark Hellendoorn. Met deze code kunt u op de website van het Avonturenpark extra voordelig de combi-formule bestellen.
U betaalt met de Uitje bon slechts €22,95 i.p.v. €35,50 na invoering van de kortingscode. Deze code is geldig tot max. 6 personen op de openingsdagen t/m 30 oktober 2022.

Kom maar langs als je durft!!!

ONZE HOOFDSPONSOR: