Volg de Eurol Hellendoorn Rally live!

Op verschillende manieren is deze editie van de Eurol Hellendoorn Rally live te volgen. Wijzelf zenden continu uit via Facebook Live en is de rally te volgen via o.a. Hoi FM en DeltaFM.
Daarnaast zijn de tijden en standen van de rally te volgen via Rally Results.

Facebook Live

Facebook Live

Info

Volg de rechtstreekse uitzendingen van ons Facebook Live team. Zij doen verslag vanaf de start tot en met de finish.

Van spectaculaire beelden tot interviews. Mis niets van de sfeer langs de klassementsproeven en het serviceterrein.

Link: Facebook Live

Rally Radio – HOi FM

Hoi FM

Info

HOi fm en HOi tv, onderdeel van de Lokale omroep HOi Media en de Stichting Hellendoorn Rally hebben de handen in één geslagen voor een geweldig verslag van de 41e Eurol Hellendoorn Rally die wordt verreden op vrijdag 15 september en zaterdag 16 september Gedurende een marathon uitzending van 22 uur op HOi fm en HOi tv brengen zij de thuisblijvers en alle bezoekers langs de proeven live op de hoogte.

 

Vrijdagmiddag vanaf 17.00 uur gaat HOi Rally Radio live in de ether met verslaggevers in de studio en reporters bij het Servicepark bij Dieka Markelo, de hergroepering en bij de start/finish. HOi tv zal de start op vrijdagavond live verslaan. Verder zullen zij live beelden maken van de klassementsproeven en rallyrijders, teammanagers en organisatie interviewen, zodat een ieder op de hoogte blijft van het laatste nieuws. Vrijdagnacht gaat de uitzending door tot 01.00 uur.

 

Het HOi Media Rally Team – bestaande uit bijna 30 vrijwilligers – gaat er alles aan doen om de thuisblijvers en het publiek langs de diverse Klassementsproeven te vermaken met live radio en televisie. Er staan ook camera’s opgesteld in de radiostudio, zodat kijkers alles omtrent de Rally live kunnen volgen. Op een groot videoscherm op het Servicepark bij Dieka Markelo kan het publiek ook alles live volgen, inclusief de uitslagen en tussenstanden! De uitzending van HOi Rally Radio en HOi tv begint zaterdag 16 september om 08.00 uur en eindigt s’ avonds rond 22.00 uur.

 

HOi Rally Radio is via de ether te beluisteren op 106.6 fm in de gemeente Hellendoorn en via de livestream op www.hoifm.nl

HOi tv is te volgen op Ziggo kanaal 42 en KPN glasvezel kanaal 1325. Voor de streamuitzending van HOi tv ga je naar www.hoitv.nl

Rally Radio – DeltaFM

Delta FM

Info

Link naar website: Delta FM

Link naar live stream(AAC): Delta FM Stream (audio) 

Link naar live stream(MP3): Delta FM Stream MP3

Rally Results

Info

Bekijk de resultaten per klassementsproef, per klassement. Met tussenstanden, split-tijden en nog meer informatie.

Link: Rally-Results website

Stichting Hellendoorn Rally
Bovenbergweg 5
7475 ST  Markelo

ONZE MOBILITEITSPARTNER: