Tickets

De Eurol Hellendoorn Rally bezoeken is natuurlijk een belevenis. Enthousiaste toeschouwers, snelle auto’s maken de Eurol Hellendoorn Rally tot een uniek evenement!
Dit wil je natuurlijk niet missen!

Bij de editie van vorig jaar waren wij genoodzaakt om zgn. publiekspunten in te richten en hierop coronamaatregelen te nemen. Dit jaar vieren wij onze 40e editie, graag samen met de fans!
Daarom hebben wij besloten dat het bezoeken van de klassementsproeven dit jaar volledig gratis is. Dit is o.a. mogeljk gemaakt door alle sponsoren.

Let op: Tickets t.b.v. het serviceterrein zijn alleen via onze ticketshop verkrijgbaar! 

Eurol Hellendoorn Rally Serviceterrein Weekend Passe-partout

Voor bezoek aan het serviceterrein is wel een toegangsbewijs nodig.
Een toegangsbewijs kunt u bij het eerste bezoek aan het serviceterrein omruilen voor een polsbandje. Met dit polsbandje is het mogelijk het serviceterrein onbeperkt te bezoeken gedurende de rally.
Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang!
Prijs: 5,00

Eurol Hellendoorn Rally 2022 Cap

Ook is het mogelijk om via de ticketshop een originele Eurol Hellendoorn Rally Cap 2022 te bestellen, welke je op 17 september kunt afhalen bij de ingang van het serviceterrein.
De Eurol Hellendoorn Rally cap is inmiddels een waar collectors item en het aantal beschikbare exemplaren is zeer beperkt. Op=op!
Prijs: 15,00

Eurol Hellendoorn Rally X-Auto Experience

Terug van weggeweest: neem plaats in de hot seat van de X-auto en ervaar het hoe het is om over een klassementsproef te gaan als een echte equipe.
Vooraf is niet te bepalen welke klassementsproef je meerijdt, of dat dit plaatsvindt op vrijdag of zaterdag. Hiervoor nemen wij contact met je op.
Het aantal plaatsen is zeer gelimiteerd en op=op.
Prijs: 150,00

Ga hier naar de Eurol Hellendoorn Rally 2022 Ticketshop:

(opent in een nieuw scherm)

ONZE LOCATIEPARTNER: