Rallysport van dichtbij

Als bezoeker van de Eurol Hellendoorn Rally 2022 wilt u niets missen van de actie. Bij geen enkele tak van autosport kun je zo dichtbij de deelnemers komen.
Ga goed voorbereidt op pad. Controleer het tijdschema en de overzichtskaarten. De kaarten van de klassementsproeven en de kaarten met de wegafsluitingen maken het makkelijker om de route tot de proef te bepalen.
Zoek een mooie plek en geniet van een weekendlang autosport in pure vorm!

Klassementsproeven gratis

De klassementsproeven zijn gratis toegankelijk, maar blijf achter het lint. Volg de aanwijzingen van de verkeersregelaars en marshalls op. Zo houden wij het veilig voor iedereen. Zie ook de veiligheidsinformatie op deze website.
Parkeer uw auto altijd op die wijze dat hulpdiensten altijd toegang kunnen hebben. De politie en BOA’s helpen mee om de veiligheid te maximaliseren en een boete zou zonde zijn.

Serviceterrein en rallyplein

En wilt u kijken hoe de monteurs sleutelen aan de rallyauto’s? Breng dan een bezoek aan het serviceterrein op de parkeerplaats van het Avonturenpark Hellendoorn. Hiervoor is wel een toegangskaart nodig, welke verkrijgbaar is in onze ticketshop.